Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Handvatten

Comfortabele handvatten met goede grip

Handvatten zijn belangrijk om comfortabel te kunnen fietsen. Handvatten bieden goede grip en geven controle over het stuur. Daarnaast kunnen de juiste handvatten tintelende vingers voorkomen. Bekijk hier onze collectie!

Handvatten

Handvatten zijn belangrijk om comfortabel te kunnen fietsen. Hadvatten bieden goede grip en geven controle over het stuur. Daarnaast kunnen de juiste handvatten tintelende vingers voorkomen. Ergonomische handvatten hebben bijvoorbeeld een soort vleugel, waardoor de druk over een groter vlak wordt verdeeld. Bovendien voorkomen handvatten  - bij een juiste afstelling -  het knikken van de pols.

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende

Goedkoop online handvatten kopen

De handvatten op uw fiets hebben grote invloed op uw fietscomfort. Goede handvatten verhogen de grip op het stuur en hiermee ook de controle over de fiets. Bij lange tochten op een racefiets of tourfiets zijn goede handvatten belangrijk omdat de druk goed wordt verdeeld over de handpalm en het knikken van de pols wordt voorkomen. Tijdens het mountainbiken komt er veel druk op de handpalm, door het juist verdelen van de druk door een soort vleugel op het handvat krijgt u minder last van uw handen na een fietstocht. Zeker tijdens het mountainbiken is het essentieel om een goede controle over uw fiets te houden, door het gebruik van handvatten met een goed profiel houd u zelfs tijdens nat weer goede grip.

Wij verkopen onder andere handvatten van zacht foam en met gelvulling voor perfect fietscomfort. Ook kunt u kiezen voor handvatten voor sportieve fietsen en handvatten speciaal gemaakt voor fietsen met een draaischakelaar.

Populaire handvatten

Bike Totaal heeft een groot assortiment aan handvatten in diverse kleuren en materialen. Populaire merken zijn bijvoorbeeld BBB,  Cordo en Ergo. Bij Bike Totaal vindt u de beste kwaliteit-prijs-verhouding. In onze webshop kunt u direct zien of het gewenste product op voorraad is.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Lambeck Tweewielers is beoordeeld met een 8.7 uit 10 op basis van 651 beoordelingen

Close Inloggen